Skip to content

Artburo Limburg | Theaterproducties


[2011]  Theater van het VAT

[2011] Theater van het VAT

Een theatrale kroegentocht door Maastricht

Theater van het vat is hét nieuwe amateurtheaterfestival dat plaatsvindt in zes cafés in de binnenstad van  Maastricht.  Ervaar deze theatrale kroegentocht en laat je middels twee diverse routes langs alle voorstellingen leiden. Dit jaar nemen we je onder andere mee naar een wereld waar poppen magische verhalen vertellen en uitgerangeerde diva’s hopen op hun laatste sprankje glorie. Naar een plek waar God zin krijgt in een kopje soep en waar het drankgebruik van een koning zorgt voor een fatale muzikale uitbarsting.Word verrast door dit Limburgs talent met een gevarieerd aan-bod van dans, improvisatietheater, muziek en teksttoneel.Theater van het vat. Het festival waar het café het decor is en waar de maker en de toeschouwer in één en dezelfde ruimte zitten, zonder veilige grenzen. Het resultaat? Een eerlijke en spannende ervaring die je zeker niet mag missen!

Meer informatie vindt je op: www.theatervanhetvat.nl

En ook niet onbelangrijk: de toegang is geheel gratis! Proost!