Skip to content

Artburo Limburg | Theaterproducties


[2007]  Luilekkerland

[2007] Luilekkerland

voor kinderen vanaf 7 jaar

Regie: Jolanda Jonkers
Tekst: Jowi Schmitz
Beeldontwerp: KochxBos
Decorontwerp: Tobias Duysens
Spel: Rufus Hegeman, Rik Engelgeer, Gable Roelofsen, Tjyying Liu
Productie: Art Buro Limburg.

[september 2007] Dat je in een boomhut zit en niet durft te springen. Of dat je bang bent voor spinnen, stiekem. Dat je lid bent van een geheime club maar het wachtwoord niet meer weet. Dat je er heel graag bij wilt horen. Of dat je je moeder heel erg mist.

In de voorstelling ‘Luilekkerland’ zijn dat de problemen die Rag, Toer, Simpel en Olle het hoofd moeten bieden. Hun hut zit volgepropt met snoep, maar daarmee komen ze er niet. Want hun échte verlangens gaan veel dieper dan dropjes.
‘Luilekkerland’ wordt gemaakt naar aanleiding van Visioenen van Eeuwigheid, het thema van het festival Musica Sacra Maastricht en gaat in première tijdens Cultura Nova in Heerlen.

Op Locatie: ’t Patronaat, Sittarderweg 145, Heerlen.

Met dank aan Cultura Nova Zomerfestival Heerlen, Festival Musica Sacra Maastricht, Gemeente Maastricht en Talent Industry van Festivalplatform Limburg met steun van Provincie Limburg. Luilekkerland kadert in het samenwerkingsverband ZONE 35-62 tussen Theater aan het Vrijthof (NL) en cultuurcentrum Hasselt (B) ten behoeve van de productie en spreiding van jeugdtheater in beide Limburgen en geniet daardoor ook de financiële steun van de beide Provincies Limburg.