Skip to content

Artburo Limburg | Theaterproducties


Home

Stichting Art Buro Limburg heeft als doel het bevorderen van de professionalisering van kunst ondersteunende activiteiten.

Pas afgestudeerde artiesten die een project op willen zetten vragen veelal subsidies aan. Hiervoor hebben zij een stichting nodig om de geldstromen te kanaliseren, stichting Art Buro Limburg ondersteunt de artiesten hierin. De pas afgestudeerde hoeft dan niet meteen een stichting op te richten maar kan onder de vleugels van stichting Art Buro Limburg zich ontwikkelen en ervaring op doen.

De stichting biedt een raamwerk waarbinnen de artiest de werkzaamheden kan uitvoeren die nodig zijn om het project te realiseren. De stichting begeleidt de artiest in het aanvragen van benodigde subsidies, het opzetten en bewaken van begrotingen, de financiƫle administratie, de uitvoering etc.

De stichting geeft daadwerkelijke ondersteuning bij de financiƫle administratie, dit uiteraard in samenwerking met de artiest. De overige werkzaamheden zal de artiest zelf moeten uitvoeren. Door deze samenwerking is de artiest uiteindelijk in staat geheel zelfstandig met een eigen stichting aan de slag te gaan.