Skip to content

Artburo Limburg | belastingadvies / administratiekantoor


Buitenland

Art Buro Limburg kan u helpen met de aangifte inkomstenbelasting indien u in de buurlanden woont of werkt.

België
Indien u in België woont en in Nederland werkzaam bent kunnen wij u helpen met zowel de Nederlandse als Belgische aangifte. Art Buro Limburg heeft een machtiging om de Belgische aangifte elektronisch in te dienen. Hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn. Ook als u in Nederland woont en in België werkzaam bent kunnen wij u van dienst zijn.

Duitsland
Indien u in Duitsland woont en in Nederland werkzaam bent kunnen wij u helpen met de Nederlandse aangifte. Voor de aangifte in Duitsland hebben wij een 2 kantoren welke voor u de aangifte verder kan verzorgen. Art Buro Limburg zal dan zorgdragen voor de benodigde gegevens vanuit Nederland. Ook indien u in Nederland woont en in Duitsland werkzaam bent kunnen wij u van dienst zijn met de Nederlandse aangifte.

Overige landen
Bent u in overige landen werkzaam geweest kunnen wij u helpen bij de Nederlandse aangifte. Van de aangifte in het werkland moet bij elke casus worden bekeken in hoeverre Art Buro Limburg u van dienst kan zijn. Wij zullen dan begeleiding geven en de lijnen uitzetten zodat de aangifte in het betreffende land ook plaats kan vinden.